Turrepitz este gazda Weinfest 2019

In acest sfarsit de saptamana TURREPITZ va cobori timp de trei zile din turn pentru a fi alaturi de participantii de la Weinfest. Organizatorii au ales ca paznicul cetatii Mediaș, sa fie gazda evenimentului realizat de catre Asociatia Culturala Pusteblume Medias Asociatia Ardealul Medias și Asociatia Locului Natal, in parteneriat cu Primaria Municipiului Medias și sub egida Consortiului Regiunii Gastronomice Europene. Sponsor Principal – Romgaz.

Organizatorii readuc in atentie, prin aceasta manifestare, Vechea Metropola de Vin a Transilvaniei, asa cum era numit, in urma cu secole, Mediasul. Maine o sa postez un interviu pe aceasta tema.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.