Tudor Turcu este nominalizat la Premiile Muzicale Radio Romania

Medieseanul Tudor Turcu esre nominalizat la editia din acest an, a Premiilor Muzicale Radio Romania, eveniment ce va avea loc luni, 16 aprilie, incepand cu ora 19:00, la Sala Radio. Tudor este in cursa la categoria “Cea mai buna voce masculine”, unde mai sunt nominalizati Cristi Enache si Keo.

Lista nominalizarilor si arhiva Premiilor Muzicale Radio Romania pot fi consultate pe site-urile www.srr.ro si www.romania-actualitati.ro. Puteti asculta zilnic artistii, trupele, piesele si albumele nominalizate pe pagina oficiala Facebook Radio Romania.

Spectacolul va fi transmis in direct de Radio Romania Actualitati si Radio Romania International, iar inregistrarea acestuia va fi difuzata de coproducatorul concertului, Televiziunea Romana.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.