Tudor Turcu canta azi in semifinala Eurovision Romania

Tudor Turcu are azi de trecut o noua etapa in competitia nationala pentru Eurovision 2017. Medieseanul se afla in semifinala cu melodia “Limitless”, este numarul trei in concurs si spera sa ajunga in finala chiar de ziua lui. Este a patra participare la selectia nationala Eurovision, iar prestatia de azi, de la TVR 1, i-o dedica mamei lui, Daniela.

“In ziua semifinalei este ziua mamei mele, implineste 65 de ani, si sper sa-mi poarte noroc. Si daca Dumnezeu si juriul vor dori sa cant si in finala care va avea loc chiar de ziua mea, pe 5 martie, ar fi extraordinar. Sunt numarul 3 in concurs, va fi si ziua a treia, apoi ziua de nastere. Cred ca astrele sunt de partea mea”, a declarat Tudor Turcu, pentru Click!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.