Transalpina – Drumul Regilor, mâine seară la Mediaş

Primăria Municipiului Mediaș prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret deschide seria de evenimente „Vineri seara la muzeu“.

În fiecare seară de vineri din lunile iulie și august, începând cu ora 20.00 vor avea loc spectacole, ateliere, proiecții de film, întâlniri cu artiști locali, expoziții și vernisaje în curtea Muzeului Municipal Mediaș.

În data de 10 iulie va avea loc vernisajul expoziției „Donații și donatori“, moment ce va fi urmat de 2 recitaluri de muzică folk susținute de medieșenii Feri Teglaș și Virgil Suciu.

Evenimentul se încheie cu proiecția filmului documentar „Transalpina, Drumul Regilor“, în regia lui Dumitru Budrală, un film spectaculos prezentat în deschiderea Festivalului Internaţional Astra Film de la Sibiu, în anul 2019.

Accesul la acest eveniment se face în limita locurilor disponibile, cu respectarea normelor în vigoare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.