Tirnava: Spectacolul de teatru „Prah”

Primaria si Consiliul Local Tirnava, in colaborare cu Teatrul T.a.C.T. Sighisoara va invita joi, 08 iunie a.c., ora 19:00, la spectacolul de teatru „Prah”, dupa Gyorgy Spiro, regia Cristian Ioan. Caminul Cultural „George Enescu” este gazda spectacolului, avandu-i in distributie pe Gianina Iconaru si Stefan Abrudan.

Grafica: Dan Todea

Lumini si sunet: Adrian Melinte

Titlul este imprumutat de la o cutie de cacao, Prah, ce se gaseste in dulapul din bucataria unei familii de oameni saraci. Un titlu banal, cu o incarcatura simbolica insa in derularea evenimentului ce bulverseaza traiul zilnic al modestului cuplu: castigarea unui premiu la un joc, destul de mare, incât sa le schimbe viata celor doi si sa-i situeze pe alta treapta a conditiei lor sociale. Apar proiectiile de viitor, discutiile contradictorii, developari din trecut, cearta pâna la despartire…

Este o piesa despre „saracia cronica”, despre oamenii care nu-si pot depasi conditia orice s-ar intampla…

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.