Teatru si muzica, la Noaptea Muzeelor 2016

Sambata seara, in programul pregatit de Muzeul Municipal Medias pentru Noaptea Muzeelor 2016, a fost inclusa o piesa de teatru si doua miniconcerte de muzica. Momentele muzicale vor fi sustinute de proiectul Ela Sol (Daniela Tulai-Depner si Solomon Brezoi) si de Krista Lurtz si vor incepe la ora 19.

teatru si muzica

Piesa ”Fabula tainei bine pastrate” de Alejandro Casona, a carei premiera a avut loc la inceputul lunii martie, este jucata de actorii amatori ai Trupei de teatru ”Noi si atat” Medias. ”Am dorit sa le fim alaturi atat celor care organizeaza Noaptea Muzeelor, cat si publicului din Medias, carora le oferim aceasta comedie de inceput de secol XX. Speram sa fie o surpriza placuta, cu atat mai mult cu cat exista o mica si savuroasa schimbare in distributie, pe care va invitam sa o descoperiti singuri!”, spun artistii. Spectacolul de teatru, organizat cu sprijinul Asociatiei Culturale ”Mediasul nostru”, incepe la ora 21, iar intrarea este libera la toate manifestarile.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

11 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.