Targ de Craciun la Scoala Gimnaziala 7

Elevii Scolii Gimnaziale nr 7 din Medias organizeaza o noua editie a Targului de Craciun. Evenimentul are loc in curtea scolii, in data de joi, 19 decembrie a.c., de la orele 10:00.

„Scoala noastra intra in spiritul sarbatorilor de iarnasi anunța lansarea unui nou proiect de IMPACT – „O altfel de clasa, SMART-IMPACT”, un proiect prin care, in saptamana “Scoala altfel” vom realiza o sala speciala pentru activitati scolare si extrascolare, in aer liber!
Mulțumim pentru implicare si partenerilor noștri de incredere, Asociația Parinților Din Şcoala Gimnaziala Nr.7 Mediaş!”, spun organizatorii.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.