Targ de cadouri handmade la Medias

Eximtur Medias sustine artizanii si persoanele creative. Evita goana dupa cadouri in preajma sarbatorilor si alege usor produse din targul dedicat, produse care vin cu povesti, cu sudoare si cu mana de om. Alege produse autentice pentru tine si ofera cele mai speciale cadouri celor dragi. Produsele hand-made sunt faurite cu multa dragoste si dedicare. In realizarea fiecarui produs, mic sau mare, artizanii se dedica cu tot sufletul si aduc plus-valoare produselor.

Targul este deschis in perioada 14 -15 decembrie a.c., intre orele 10:00 si 18:00, iar persoanele care expun sunt: Denisa Barsan, Ioana Stanciu, Simona Pantea, Adriana Marcos, Gia Balas, Mihaiela Maiorescu si Teodora Safta.

Produsele sunt unice / in editie limitata : aranjamente pentru masa de Craciun, coronite, cufere, decoratiuni nonconformiste pentru brad, ingerasi, globuri, jucarii, pernite si prosoape brodate, saculeti cu lavanda, accesorii vestimentare, bijuterii lucrate manual.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.