Suplimentarea numărului de autorizații taxi pentru autovehiculele hybrid/electrice în Municipiul Mediaș

În urma unor solicitări venite din partea unor cetăţeni privind suplimentarea numărului de autorizaţii taxi pentru autovehicule hibride sau electrice, dar şi de reducere a gradului de poluare datorat traficului rutier, primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman a inițiat următorul proiect de hotărâre privind aprobarea:

„Studiu de specialitate privind suplimentarea numărului de autorizații taxi pentru autovehiculele hybrid/electrice în municipiul Mediaș, a numărului maxim de autorizații taxi pentru perioada 2021-2026“ și actualizarea „Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Mediaș“, aprobat prin HCL 101/2014, care urmează a fi supus spre dezbatere și aprobare Consiliului Local al Municipiului Mediaș.

Persoanele fizice și juridice interesate, precum și asociațiile profesionale reprezentative ale transportatorilor autorizați, dispecerilor taxi și ale taximetriștilor, pot depune în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul menționat, pe adresa de email transport@primariamedias.ro sau la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni, până la data de 19 februarie 2021. Conținutul proiectului de hotărâre, precum și raportul de specialitate, însoțesc acest anunț.

Proiectul de hotărâre supus dezbaterii poate fi consultat pe site-ul municipalității – www.primariamedias.ro, la secțiunea Primăria-Știri și anunțuri-Dezbateri publice.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.