Stampila si vederi inspirate din istoria de vin a Mediasului

Un element interesant la Weinfest Medias 2019 este faptul ca Posta Romana, cu contributia Federatiei Filatelice Romane, Asociatiei Filatelistilor din Judetul Sibiu si la initiativa d-lui Liviu Pintican – un cunoscut filatelist de la Medias, va stampila toate trimiterile din data de 20 septembrie a.c., de la Oficiul Postal nr.1 din Medias cu o stampila cu grafica dedicata special Weinfest Medias 2019. Pentru a marca acest lucru sunt pregatite si cinci vederi inspirate din istoria de vin a orasului.

Vederile pot fi achizitionate de la Terasa Central Park vis-a-vis de viitoarea scena a evenimentului si de la magazinele Friends – Magazin si Tasting Bar Specializat de Vinuri si Cafea si The Wine Corner.

 

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.