Spectacolul de caritate „Fratele meu mai mic invata la tara”

Joi, 13 decembrie 2018, incepand cu orele 16:00, la Sala Traube se va desfasura o noua editie a spectacolului de caritate „Fratele meu mai mic invata la tara”, care are drept scop colectarea de fonduri pentru sprijinirea unor copii aflati in dificultate. Editia din acest an se desfasoara sub genericul „Peisaj de iarna” si propune un format nou in care se regasesc momente artistice inedite precum corul profesorilor, corul bisericesc, teatrul poetic (Pygmalion), scenetele de Craciun, dansul popular, colindele in mai multe limbi (romana, engleza, germana, spaniola). Serbarea se va incheia cu o sezatoare.

Spectacolul a fost pus in scena de doamnele profesoare Andra Iancu, Maria Radu, Vasilica Fatan, cu sprijinul directorilor, profesorilor si dirigintilor scolii.

Alaturi de elevii Scoli Nationale de Gaz sunt invitati toti mediesenii care doresc sa sustina acest demers. Costul unui bilet este de 5 lei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.