Spectacol de teatru “Anonimul Venetian”

Mediesenii sunt invitati la teatru. Sambata, 16 noiembrie a.c., este programat la Sala Traube de la ora 18:00, spectacol de teatru “Anonimul Venetian”, regia si ilustratia muzicala Ion Ardeal Ieremia. In rolurile principale joaca Claudia Ieremia si Zoltan Kovacs. Pretul unui bilet este de 10 lei.

Anonimul venetian este un spectacol sensibil, profund, uneori ironic și mereu emotionant. Ea și El iși traiesc dragostea dincolo de vreme, intr-o Venetie a muzicii și a frumusetii eterne. Aici, iubirea inseamna libertatea de a infrunta zambind viata și moartea deopotriva.

O drama romantica speciala despre doi oameni care se reintalnesc pentru a-și implini povestea, ramasa neterminata. Fac asta intr-un moment tulburator, cand timpul pare ca și-a pierdut rabdarea, dar iubirea lor ramane la fel de puternica și de frumoasa, chiar și acum, in apropierea ultimului act. Care pare sa dureze cat o clipa… sau cat o viata.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.