Sistem plata parcare prin SMS, la Medias

Incepand de luni, 2 octombrie 2017, Municipiul Medias beneficiaza de cel mai inteligent sistem de plata a parcarii. Primaria Municipiului Medias, prin Directia de Administrare a Domeniului Public, a decis implementarea serviciului TPARK® de plata a parcarii prin SMS.

 

Plata taxei de parcare pentru parcarile amenajate din municipiul Medias se va putea achita rapid si simplu, direct cu telefonul mobil. Autotaxarea prin intermediul parcometrelor amplasate in parcarile publice amenajate va functiona concomitent cu noua facilitate acordata soferilor prin noul sistem de plata prin SMS. Informatii suplimentare ai aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.