Sibiul are un producător muzical şcolit de britanici

Sibianul Radu Mureşian studiază producţia muzicală în Marea Britanie. Tânărul în vârstă de 25 ani învaţă la Southampton, pentru a deveni producător muzical. Cu toate că a debutat în lumea muzicii ca instrumentist, Radu şi-a ales ca viitor producţia muzicală având ca influenţe genurile Indie, Rock, Soul, R&B, Pop, Blues.

În urmă cu 5 ani şi-a ales acest drum şi de atunci munceşte foarte mult şi studiază. Radu mi-a spus că este influenţat muzical de artişti precum: Kaleo, Matt Corby, John Mayer, Tom Misch, Tim Pierce sau Jude Smith, iar primul concert pe care l-a ascultat a fost Ozzy Osbourne “Live at Budokan” şi că şi-a stresat prietenii cu audiţiile acestui concert.

Debutul ca producător a venit odată cu colaborările la materialele din 2020 şi 2021 ale lui Sergiu Bolotă. Despre acest lucru mi-a povestit Sergiu la Interviurile Mediaş News Blog.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.