Sibienii de la Alpha Q au relansat single-ul de debut (video)

Sibienii de la Alpha Q au relansat single-ul de debut “Circles”. Piesa a fost rearanjată la Mediaş, în Real Sound Studio a lui Balint Benedek, iar de videoclip s-au ocupat Lucian şi Alina Belascu (PhotoInspire) şi Alina Statie (editare video).

De anul trecut medieşeanul Marius Stremţan face parte din Alpha Q. Primul său concert cu formaţia a fost la Sibiu Sounds Festival.

“Am aşteptat cu nerăbdare acest moment şi ne bucurăm că îl putem trăi alături de voi, cei care simţiţi şi vibraţi cu noi. „CIRCLES „a fost prima piesă pe care am lansat-o acum 4 ani şi pe care am simţit să o rearanjăm în aşa fel încât să marcheze un nou început.

CIRLCES s-a născut dintr-o poveste profundă, din cele mai adevărate trăiri iar împreună cu pianista noastră, Maria Bojita, am reuşit să o spunem altfel: mai sensibil şi în aşa fel încât să ajungă la toţi cei care (poate) vor mai puţine distoarse. CIRCLES e povestea care nu se termină niciodată! Love and light!

Mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi pentru a realiza acest video! WE LOVE YOU!”, spun cei de la Alpha Q.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.