Sesiune de comunicări științifice cu tema: Tehnica și tehnologia – Asociațiile profesionale

Muzeul Gazelor Naturale Mediaş în colaborare cu filiala Comitetului Român de Istoria Filosofiei, Științei si Tehnicii Brașov, organizează Sesiunea de comunicări științifice cu tema ,, Tehnica și tehnologia – Asociațiile profesionale „.

Evenimentul se va desfășura on – line și va fi transmis pe pagina de facebook a muzeului, azi, 14 mai 2021, începând cu ora 9,30.

“Este o nouă oportunitate de colaborare între Muzeul Gazelor și membrii CRIFST, filiala Brașov, prin care teme de interes din domeniul științei și tehnicii vor fi dezbătute, pentru toți cei interesați, subiectele fiind mereu de actualitate. Vă invităm să accesați pagina de facebook muzeulgazelornaturale!”, spun organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.