Serviciu divin muzical | invitat: ansamblul PlaCello (ICon Arts)

Biserica Evanghelică „Sf. Margareta” Mediaș vă invită şi în această seară la ciclul de „Servicii divine muzicale” de la ora 19:00. Invitat este Ansamblul PlaCello.

Ansamblul PlaCello este format din unii dintre cei mai valoroși violonceliști actuali din România: Răzvan Suma, Ștefan Cazacu, Ella Bokor și Mircea Marian, care propun un concept inedit printr-un nou repertoriu pentru cvartet de violoncele.

Turneul Național UVERTURA reprezintă un început al acestui proiect care însumează lucrări cu caracter programatic, așadar, cele mai faimoase, romantice, dramatice și haioase uverturi din repertoriul muzicii clasice, în aranjament pentru patru violoncele și nu numai.

”Ansamblul PlaCello este încununarea întregii cariere de peste 20 de ani de concerte naționale și internaționale, alături de cei mai valoroși violonceliști români tineri la momentul acesta”, spune Răzvan Suma.

Proiect derulat de ICon Arts

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.