Seară de Jam Session la Sighișoara

Muzicanţii, chiar şi amatori, din Sighişoara şi împrejurimi se vor putea întâlni vineri şi vor cânta împreună: pop, rock, country şi blues. Evenimentul va avea loc vineri, 27 ianuarie, de la ora 19.00 la Piazzeta Sighişoara, intrarea fiind liberă.

Adrian Mosora, organizator al acestor seri a declarat că îşi doreşte să aducă acest concept, apreciat în Germania, şi la Sighişoara, şi că speră ca pasionaţii de muzică şi invitaţii lor să se simtă bine. „Am programat pentru vineri, 27 ianuarie a.c., un Jam Session la Sighișoara și aș vrea ca invitația să ajungă la colegii ce știu să cânte,și care probabil nu au avut ocazia să se cunoască unii cu alții și să colaboreze. Acum au ocazia, sunt puse la dispoziție unstrumente profesionale, trebuie doar să vină.” a transmis Adrian Mosora.

Pasionaţii de muzică vor avea acces la microfon şi instrumentele puse la dispoziţie de organizatori pentru a petrece o seară de muzică live, după conceptul de Jam Session, cunoscut şi apreciat peste hotare. Potrivit organizatorului întâlnirii aceasta poate reprezenta şi o oportunitate pentru înfiinţarea unor noi formaţii de muzicieni la nivel local, întâlnirea fiind destinată şi soliştilor vocali ce vor să se afirme sau să îşi găsească o formaţie.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.