Seara de film organizata de CLT Medias

Consiliul Local al Tinerilor (CLT) Medias organizeaza la sfarsitul lunii iunie cea de-a treia editie a proiectului „Seara de film”. Tinerii din municipiul nostru, dar nu numai, sunt asteptati joi, 27 iunie si vineri, 28 iunie a.c., pe terasa City Hall Lounge, pentru a urmari impreuna doua proiectii cinematografice – filmul de actiune „Nerve“ si comedia „Johnny English“. Programul fiecarei seri va incepe la ora 20:00, iar intrarea este libera.

“Editia a treia a „Serii de Film“ are si o componenta caritabila, membrii CLT Medias dorind sa vina in sprijinul proiectelor desfasurate de catre Asociatia „Sfantul Casian“. In acest sens, pe timpul desfasurarii proiectiilor vor fi amplasate cutii speciale, unde se pot face donatii pentru beneficiarii asociatiei”, anunta organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.