Se redeschid obiective turistice la Mediaş

Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș anunță medieșenii că se deschid spre vizitare Casa Memorială „St.L.Roth“ și Turnul Pietrarilor, cu program de marți până vineri între orele 9,00-17,00 și în week-end, între orele 10,00-14,00.

Casa memorială „St.L.Roth“, situată pe str. Johannes Honterus, nr. 10, a fost locuită de către St. L. Roth între anii 1821 – 1837, perioadă de timp în care a activat la Mediaș ca profesor și predicator.

În Turnul Pietrarilor de pe str. Johannes Honterus, in memoriam Emil Mureșan, puteți vizita expoziția permanentă „Natură și fantezie“, cu lucrări din portofoliul regretatului artist medieșean. Muzeul Municipal funcționează după același program de vizitare, iar colegii noștri de la muzeu sunt pregătiți să vă ofere detalii despre exponatele din aceste trei locații.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.