Se distribuie tabletele școlare la elevii medieșeni

Primăria Municipiului Mediaș a început distribuirea tabletelor școlare către instituțiile de învățământ din municipiu și din satul aparținător Ighișul Nou. În urma semnării oficiale a contractelor de administrare cu școlile gimnaziale și liceele din oraș, cele 5876 de tablete care au ca beneficiari direcți elevii medieșeni vor ajunge la aceștia chiar înaintea sărbătorilor de iarnă.

Produsele au fost achiziționate în cadrul proiectului derulat din fonduri europene câștigat de către Primăria Municipiului Mediaș, intitulat „Achiziție de tablete școlare și alte echipamente necesare desfășurării activității didactice on-line în Municipiul Mediaș, județul Sibiu“, iar valoarea de achiziție a acestor tablete școlare este de peste 3.700.000 lei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.