Se apropie Sarbatoarea Tuberozelor la Hoghilag

In primul sfarsit de saptamana de luna viitoare are loc ”Sarbatoarea Tuberozelor din Hoghilag”. Evenimentul, sustinut de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, va propune ca, timp de doua zile, sa va bucurati de frumusetea tuberozelor, bunatatea produselor locale si concerte.

 

Localitatea Hoghilag se afla in judetul Sibiu, la 14 kilometri de Sighisoara, pe drumul spre Medias. Sarbatoarea Tuberozelor se va desfasura in perioada 3-4 august a.c., in curtea Bisericii Evanghelice din Hoghilag. Atestata in anul 1446, Biserica Evanghelica a fost inchisa dupa plecarea masiva a sasilor din zona si este reintrodusa in circuitul turistic special pentru acest eveniment. O sa revin cu programul festivalului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.