Saptamana Internationala a Alaptarii

In perioada 1-8 august, intreaga lume sarbatoreste Saptamana Internationala a Alaptarii. De 5 ani evenimentul se desfasoara si in orasul nostru.

“Acesta este al cincelea an in care marcam importanta alaptarii si ne aratam sprijinul pentru mamicile care alapteaza si la Medias. Prima noastra intalnire a avut loc in august 2015, iar de atunci ne-am intalnit in fiecare an si am discutat despre provocarile alaptarii, oferindu-ne tot sprijinul. Din 2016 am facut si o poza de grup, ”inima alaptarii”.

Si in acest an ne vom intalni in data de 1 august, incepand cu ora 17, in Parcul Greweln pentru a discuta, a socializa si a realiza poza de grup deja clasica. Va asteptam alaturi de noi fie ca alaptati in acest moment, ati incheiat capitolul alaptare, va doriti sa alaptati sau v-ati fi dorit, dar nu ati reusit. Pentru poza propunem sa ne imbracam in ie”, spune Ina Lupu, organizatoarea intalnirii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.