S-au stabilit centrele de vaccinare anti-Covid-19 la Medias

Un număr de trei centre de vaccinare anti-COVID-19 vor funcționa în Municipiul Mediaș. Unul dintre centre va fi amenajat la Sala Sporturilor „Octavian Șerban”, unul la sala de sport a Școlii Gimnaziale 5 din municipiu, iar al treilea la fosta Casă de Oaspeți de pe strada Cuza Vodă.

Centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor „Octavian Șerban” va fi pregătit până la sfârșitul acestei săptămâni, iar celelalte două până la finele acestei luni.

Edilul șef al municipiului de pe Târnava Mare, Gheorghe Roman, a declarat pentru Radio Ring că în ultimele săptămâni a fost întrebat des dacă se va vaccina și a răspuns că atunci când va fi posibil acest lucru, se va vaccina. Cele trei centre de vaccinare din Mediaș vor deservi și o parte dintre localitățile din nordul județului Sibiu. Este vorba despre Blăjel, Bazna, Dârlos, Brateiu, Micăsasa, Șeica Mică, Axente Sever, Valea Viilor, Târnava, Moșna, Șeica Mare și Copșa Mică.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.