RUNWAY – Expozitie de grup

Expozitia „Runway” va debuta  joi, 27 apriliea a.c., ora 17.00, la Muzeul Municipal Medias, cu vernisajul sustinut de artistul plastic Ion Constantinescu.

Aceasta expozitie strange un numar de doisprezece expozanti medieseni, majoritatea tineri liceeni cu preocupari in domeniul artelor vizuale. Unii dintre ei sunt la licee sau facultati de specialitate croindu-si un viitor in domeniul profesionist al artelor vizuale, altii practica arta ca „hobby” cel putin momentan, pentru ca varsta le permite ca in viitor sa paseasca pe drumul profesionalismului.

Expozitia poarta acest titlu deoarece se doreste a fi o „pista de lansare” pentru acesti tineri care manifesta reale aptitudini artistice si are ca scop promovarea acestora in spatiul cultural mediesan.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.