ROMGAZ: Donare de sânge sub sloganul „Salvăm vieți de la birou!”

Ieri, 22 mai 2023, ROMGAZ a găzduit la Mediaş, campania de donare de sânge sub sloganul „Salvăm vieți de la birou!” adresată salariaţilor, care au răspuns pozitiv la apelul campaniei de a dona. Campania a fost găzduită, sub egida şi sub stricta supraveghere a Centrului de Transfuzie Sanguină Sibiu, în spaţiul Centrului de Documentare şi Informare ROMGAZ (Muzeul Gazelor Naturale), unde au fost asigurate toate condiţiile tehnico-medicale şi de personal specializat, necesare pentru buna derulare a campaniei de donare de sânge.

„Campania de astăzi se doreşte a fi prima dintr-o serie de acţiuni similare care să vină în sprijinul pacienţilor cu astfel de nevoi, cu atât mai mult cu cât numărul ridicat de participanţi dovedeşte implicarea şi responsabilitatea salariaţilor de a face un gest care în situaţii critice salvează vieţi omeneşti. Mulţumim tuturor părţilor implicate pentru iniţiativă şi pentru răspunsul prompt la apelul de a dona sânge în beneficiul semenilor noştri”, au transmis reprezentanții companiei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.