RIFF – Acoustic Shock la Alba Iulia, Cluj Napoca și București

Prietenii de la formația RIFF au programat în această lună trei concerte. Mâine, 6 octombrie a.c., trupa cântă la Alba Iulia, la ora 19.00, la Muzeul Principia Alba Iulia. În cadrul evenimentului vor avea loc lansarea volumului de versuri si vernisajul expoziției de grafică și sculptură“Șoapte de vânt” – autori FLORIN GRIGORAȘ și ȘTEFAN BALOG. Urmează concerte în data de 17 octombrie a.c., la Cluj Napoca, iar la București, Riff ajung în data de 25 octombrie a.c..

Concertul „RIFF – Acoustic Shock” este o provocare pentru spectatori dar și pentru membrii grupului, care au inovat sunetul, au reorchestrat piesele, căutând culoarea și nuanțele potrivite fiecărei melodii, au creat un pachet nou, atractiv, cu accent pe melodicitatea cântecelor, dar rămânând în caracteristicile sound-ului RIFF, păstrând stilul inconfundabil prin care grupul se distinge în peisajul muzical românesc.

Eminamente o formație de hard-rock și blues, RIFF face această schimbare majoră, cântând cu instrumentele acustice piesele cunoscute, într-o sonoritate nouă, demonstrând valabilitatea muzicii grupului indiferent de forma audio în care este îmbrăcată, muzică care își păstrează originalitatea, culoarea și vigoarea.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.