Restricții de circulație rutieră în Mediaș

 

Azi, 16 septembrie a.c., și mâine, 17 septembrie a.c., se instituie anumite restricții de circulație rutieră în Mediaș. Cu ocazia desfășurării ediției din acest an a competiției „Mediaș Bike Marathon“ (MBM), vor fi instituite anumite măsuri speciale în ceea ce privește circulația rutieră. Astfel, accesul pe Str. Johannes Honterus va fi restricționat vineri 16.09.2022, de la ora 16:30 și până la ora 21:30 și interzis în data desfășurării concursului – sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 7:00 până la ora 18:00.

Deoarece startul și încheierea competiției vor avea loc pe strada Johannes Honterus, riveranii sunt rugați să nu parcheze pe această stradă, ci să folosească în acest scop curtea Liceului Teoretic ,,Roth – Oberth“, cu acces de pe strada Petru Rareș. Această măsură este necesară în vederea bunei desfășurări a evenimentului, dar și pentru siguranța participanților la competiție și a publicului spectator.

De asemenea, în data de 17 septembrie 2022, între orele 9:00 și 18:00, pentru a nu disturba participanții la competiție, se recomandă circulația cu maximă prudență a tuturor participanților la trafic, pe traseul: Str. După Zid – Str. Târnavei – Str. Șt. O. Iosif – Str. Cloșca – Str. Avram Iancu – Str. Nicolae Filipescu – Str. Mărășești – str. Gheorghe Lazăr – Str. Buzdului – Str. Plopului – Str. 9 Mai – pasaj CFR – Str. Aurel Vlaicu – Str. Petru Maior, sau folosirea de rute alternative.

În zona Greweln, cea de-a 19-a ediție a Festivalului de Dansuri Populare Maghiare „Vandorcsizma“. Cu acest prilej, accesul auto pe str. Greweln va fi limitat în intervalul orar 13:00 – 20:00, permițându-se doar accesul organizatorilor, al riveranilor, al taximetrelor și al mijloacelor de transport în comun.

Organizatorii vor pune la dispoziția tuturor celor interesați mijloace gratuite de transport în comun, care vor circula de la intersecția străzii Stadionului cu strada Greweln până la Hanul Greweln și retur, în intervalul orar 12:00 – 21:00, cu o frecvență de 15 minute.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.