Restrictii de circulatie cu ocazia desfasurarii Medias Bike Marathon

In preziua si in ziua desfasurarii concursului Medias Bike Marathon – 31 august si 1 septembrie, vor exista anumite restrictii de circulatie in zonele tranzitate de catre concurenti.

Astfel, pe strada Johannes Honterus, traficul va fi restrictionat vineri, 31 august,  incepand cu ora 17:00 si interzis sambata, 1 septembrie, intre orele 06:00 si 19:00. Pe strada Petru Rares si Piata George Enescu, traficul va fi restrictionat in data de 1 septembrie,  in intervalul orar 07:00 – 19:00.

De asemenea, mediesenii sunt rugati ca in data de 1 septembrie,  intre orele  9:00 si 18:00, sa circule cu prudenta pe urmatorul traseu: Str. Dupa  Zid, Tarnavei, St. O. Iosif, Closca, Avram Iancu, Nicolae Filipescu, Marasesti, Gheorghe Lazar, Buzdului, Plopului, 9 Mai, Pasaj CFR, Aurel Vlaicu, Petru Maior.

Startul competitiei va avea loc pe strada Johannes Honterus, motiv pentru care atat riveranii, dar si toti mediesenii sunt rugati sa nu lase autoturismele parcate pe strada si sa foloseasca curtea liceului ,,St. L. Roth”, cu acces de pe strada Petru Rares. Masura este necesara in vederea bunei desfasurari a evenimentului si pentru siguranta participantilor la competitie si a publicului spectator.

Organizatorii isi cer scuze pentru inconvenientul creat si va asteapta sa luati parte in numar cat mai mare la acest eveniment.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.