Remember: Medias Mentorship

Azi, 19 februarie a.c. se împlinesc 10 ani de când am început derularea proiectului Medias Mentorship. Evenimentul care s-a desfăşurat lunar la Muzeul Gazelor Naturale a oferit tinerilor posibilitatea de a fi îndrumaţi în cariera şi de a obţine sfaturi despre domeniul lor de interes de la profesionişti din diverse companii şi organizaţii mediesene. Am avut plăcerea să aduc în faţa tinerilor medieşeni prieteni cu poveşti şi cariere de urmat.

Prima ediţie a avut loc în data de 19 ianuarie 2011 de la ora 17:00 şi invitat a fost Roland Hermann, doctor stomatolog medieşean implicat în mai multe proiecte umanitare în Nepal, Ruanda, Ciad şi Guyana Britanică. Medieseanul a pus bazele Asociaţiei Friends Operating Remote Medical Service şi a organizat expediţia medicală ”Misiune Nepal 2011„.

Alaturi de Roland au mai fost de acord să se implice în acest program şi alţii: Daniela Toma, Cristina şi Cristian Pustai, Dan Ratiu, Feri Teglas, Cristian China Birta, Mihai Ionescu şi Willy Schuster.

Pe site este o pagina specială dedicată  Medias Mentorship.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.