Remember: 50 de ani de Municipiul Medias

 

Azi se implinesc 50 de ani de cand orasul Medias a devenit municipiu.  In 16 februarie 1968, Marea Adunare Nationala a adoptat Legea nr. 2 privind organizarea administrative a teritoriului Republicii Socialiste Romania, ramass în vigoare, cu anumite modificari, pana astazi.

 

“Orasele care au un numar mai mare de locuitori, o insemnatate deosebita in viata economica, social-politica si cultural-stiintifica a tarii sau care au conditii de dezvoltare in aceste directii pot fi organizate ca municipii”, se specifica in lege. Cu aceasta ocazie un numar de 45 de orase din Romania, au devenit municipii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.