Recomandarile pentru acest sfarsit de saptamana

In acest sfarsit de saptamana, mediesenii isi pot petrece timpul liber in cadrul mai multor evenimente cultural-sportive. Deseara avem placerea sa ii avem oaspeti la Gradina de Vara Traube, de la ora 20:00, pe germanii de la Nid de Poule.

De azi, timp de doua zile, la Dumbraveni se desfasoara editia a IV-a a Festivalului National de Muzica Clasica. Si localitatea Biertan este in sarbatoare. Timp de doua zile, 8-9 iulie a.c., se desfasoara cea de-a doua editie a Festivalului Transilvania Multiculturala, cu participarea mai multor ansambluri folclorice din judetele Sibiu si Mures. La Sibiu, vineri si sambata concerteaza Lora, Vescan, Maxim si Puya, in cadrul Obor Fest.
 
Clubul Gaz Metan isi prezinta oficial echipa cu care va aborda sezonul competitional 2017-2018. Prezentarea este programata duminica, 9 iulie, de la ora 18:30. Aceasta va fi urmata de un joc amical intre prima echipa a clubului si echipa a doua, care evolueaza in Liga a treia. Intrarea spectatorilor la acest eveniment va fi libera, iar accesul va fi permis doar in Tribuna I.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.