Proiectul „Resurse Integrate pentru o Dezvoltare Locală Durabilă”

Primăria Municipiului Mediaș a demarat proiectul „Resurse Integrate pentru o Dezvoltare Locală Durabilă” cu finanțare din POCA 2014-2020, în cadrul căruia a început procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Mediaș pentru perioada 2021-2027.

În acest sens, în cadrul activității de Analiză a situaţiei existente din punct de vedere socio – economic, al mediului și nivelului de echipare, pentru culegerea informațiilor, a ideilor de proiecte, a opiniilor și observațiilor de la actorii locali, în perioada 4 – 5 martie 2020, vor fi organizate la sediul Primăriei Municipiului Mediaș 5 discuții consultative, având următoarele teme:

  • „Competitivitatea Mediului de afaceri“
  • „Infrastructură și mobilitate”
  • „Coeziune socială și capital uman”
  • „Patrimoniu natural și construit”
  • „Dezvoltare urbană și administrație publică”

Echipa Primăriei Municipiului Mediaș dorește să implice întreaga societate civilă în conturarea acestei strategii,  astfel la aceste activități vor lua parte, alături de conducerea municipalității, reprezentanți din partea mediului de afaceri, cultelor religioase, forțelor de ordine publică, mediului cultural, instituțiilor publice locale și județene, operatorilor serviciilor de utilitate publică, dar și ai instituțiilor de învățământ și mass media.

În cadrul acestor discuții se vor confirma și completa problemele cu care se confruntă Municipiul Mediaș, astfel încât analiza diagnostic să integreze concluziile și recomandările înregistrate cu această ocazie, asigurându-se includerea nevoilor identificate în viitoarea strategie de dezvoltare și realizarea unui consens în ceea ce privește planificarea dezvoltării municipiului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.