Programul Orgelsommer, editia 2018

Si in aceasta vara se desfasoara programul de concerte Orgelsommer, la Biserica Evanghelica Sf. Margareta. Organizatorii au pregatit pentru acest sezon 26 de concerte. Mai jos ai mesajul care anunta evenimentele pregatite pana la finalul anului.

“Dragi prieteni, dupa primele trei concerte care au precedat stagiunea Orgelsommer 2018, va anuntam programul complet al anului. V-am pregatit in total 26 de concerte, dintre care 14 concerte de luni si 12 concerte extraordinare. Oferta este, si de data aceasta, foarte bogata si diversa, de la clasicele recitaluri de orga si pana la concerte camerale, corale, de improvizatie sau de film cu muzica. Avem invitati din Germania, Franta, Italia, Austria, Olanda, Elvetia, Ungaria, Finlanda, Grecia, Venezuela, Statele Unite si, desigur, Romania. Va asteptam!”

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.