Program ARTmania Festival 2018

Au mai ramas doar cateva zile pana la o noua editie ARTmania Festival. Mogwai, Steven Wilson, Leprous, HAKEN, Zeal&Ardor, ROME, Arcane Roots si Distorted Harmony vor urca pe scena din Piata Mare din Sibiu.

Kaufland, partener principal al ARTmania Festival 2018, a pregatit si o surpriza pentru cei care doresc sa vina cu prietenii la festival: pachetul special Kaufland, care contine 4 abonamente pentru cele doua zile de festival, poate fi achizitionat la pretul special de 699 de lei. Detalii se gasesc pe www.artmaniafestival.ro.

In aceeasi perioada cu ARTmania Festival, la Sibiu va avea loc si East European Music Conference (26 – 28 iulie 2018), cea mai importanta conferinta dedicata industriei muzicale din Romania.Dupa o prima editie in care peste 400 de persoane – participanti si invitati – din mediul cultural romanesc si european au schimbat idei si au impartasit concluzii, cea de-a doua editie continua inovatia pe piata romaneasca a evenimentelor de profil cu inca un program de avangarda: Romanian Music Export. Astfel, primul program romanesc din zona antreprenoriala care isi asuma zona de promovare si de export muzical la nivel european, va fi gata de start odata cu editia a doua EEMC si va fi disponibil pentru participantii si invitatii la conferinta. Biletele sunt disponibile aici: http://eemusic.ro/

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.