Profesori si liceeni medieseni participa la un proiect european in Polonia

La invitatia primita de catre Primaria Medias din partea oficialitatilor din Dabrowa Gornicza, oras polonez cu care suntem infratiti, o delegatie medieseana va lua parte la proiectul european „Wide Perspective – Specific Actions“. La aceasta activitate vor fi prezenti elevi si profesori ai liceelor din Dabrowa Gornicza si din orasele lor infratite. in urma aprobarii Consiliului Local Medias si a discutiilor purtate intre conducerea municipalitatii si reprezentantii liceelor din municipiul nostru, 3 profesori si 5 elevi medieseni se vor afla in orasul polonez in perioada 3 – 5 mai 2019.

Activitatile specifice proiectului se refera la schimburi de experienta intre participanti, dar si workshopuri având ca principala tema securitatea (in principal siguranta in scoli si in afara scolilor, pe internet, in calatorii, etc). Participantii vor pregati si prezentari ale scolilor si oraselor din care provin, pentru a facilita cunoasterea intre cei prezenti.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.