Proaspat iesit de sub tipar, albumul biografic Emil Muresan

”Doar o panza de paianjen” este titlul albumului biografic dedicat artistului mediesean Emil Muresan, volum aparut cu sprijinul financiar al Directiei Municipale pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias. In doar 100 de pagini, au fost sintetizate aspecte si imagini din activitatea de peste 60 de ani a prolificului artist mediesean. Volumul a aparut la Editura Altip Alba Iulia, iar prefata este semnata de regretatul profesor Mircea Valcu.  

Album biografic Emil Muresan 2016

Albumul contine aprecieri ale artistului plastic Vasile Popescu si ale jurnalistilor Mircea Hodarnau si Camelia Starcescu. Lansarea albumului va avea loc in luna august, la o data pe care o voi anunta din timp.

Emil-Muresan1
Foto credit: Ionut Anisca
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

53 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.