Primul SuperStar al României, cântă la Mediaș

Primăria Municipiului Mediaș, alături de Lions Club Mediaș vă propune întâlnirea cu renumitul bariton medieșean Vasile Chișiu alături de soprana Egle Chișiu, în cadrul unui eveniment muzical de excepție, care va cuprinde arii și piese celebre din opere, operete, musical-uri și filme aparținând repertoriului universal.

În cadrul acestui eveniment din data de 20 aprilie a.c.,orele 19.00  vor fi prezenți, alături de Vasile și Egle Chișiu, tenorul Alessandro Mucea, câștigătorul concursului de televiziune Superstar și pianista Ioana Maxim.

Biletele se pot achiziționa de la Centrul de Informare Turistică Mediaș, str. N. Iorga nr.2, de Luni-Vineri, între 08.00 – 16.00, iar sumele încasate vor fi folosite în scopuri caritabile, prin intermediul Asociației Prompt Maternity & Critical Care Mediaș. Preţurile la bilete sunt  10, 25  şi 40 de lei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

3 comentarii


  1. Preț bilet?


  2. Este de apreciat efortul de a promova cultura și evenimentele culturale în rândul cititorilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.