Premierea tinerilor medieseni cu rezultate deosebite la examenul de Bacalaureat

Un numar de 20 de tineri care au obtinut rezultate deosebite la sesiunea de bacalaureat din acest an au fost premiati vineri, 16 octombrie 2020, la sediul Primariei Municipiului Medias. La initiativa primarului Gheorghe Roman, consilierii locali medieseni au votat in sedinta extraordinara desfasurata in data de 23 septembrie 2020, acordarea unor premii speciale fiecarui absolvent care a obtinut media peste 9,50 la examenul national de bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2020.

Astfel, au fost acordate diplome speciale, precum si premii in bani – 1 premiu in valoare de 2.000 de lei absolventei care a obtinut media 10 si 19 premii in valoare de 1.500 de lei pentru tinerii care au obtinut medii peste 9,50 la acest examen.

„Investitia in educatia copiilor nostri este extrem de importantă pentru mine si pentru colegii mei din administratia publică locală, deoarece in acest mod investim in mod direct intr-un viitor mai bun pentru fiecare dintre noi. Am considerat oportun să recunoastem si să răsplătim eforturile tinerilor cu rezultate deosebite la examenul de bacalaureat, pe care ii felicit din tot sufletul, si cărora le doresc mult succes, pe drumul ales. De asemenea, imi doresc ca macar o parte dintre ei să revină in orasul natal, Medias, la finalizarea studiilor universitare.“, a declarat primarul Gheorghe Roman.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.