Posibilă colaborare internațională a cercetașilor medieșeni

Aseară în cadrul Interviurilor Mediaș News Blog, Dora Murgu a făcut o propunere de colaborare la nivel internațional cercetașilor medieșeni “Turre Pitz”. Dora Murgu locuiește de 15 ani în Marea Britanie și a descoperit tainele cercetășiei la Liceul Stephan Ludwig Roth, în timpul liceului. Momentan ea face parte dintr-o grupă de cercetași din Twyford, și le-a propus o colaborare cercetașilor medieșeni de la grupa Turre Pitz, care au fost acreditată de curând.

Dora mi-a spus cum ar vedea ea această colaborare.

“Mulțumesc, Mircea pentru că ne-ai pus în contact cu Dora. Noi, în calitate de Centru Local recent înființat ne bucurăm de toate informațiile pe care le primim … chiar ne bucurăm că avem deja relații internaționale!”, a spus Stecz – Anje Julia, coordonatoare Centrului Local “Turre Pitz”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.