Porti deschise la Primaria si SVSU Tirnava

Comuna Tirnava organizeaza, pentru a treia oara consecutiv, „Ziua Portilor Deschise la Primaria si SVSU Tirnava“, eveniment care isi propune sa aduca mai aproape de cetateni intreaga activitate desfasurata de institutie. Evenimentul are loc vineri, 19 mai, in intervalul orar 10:00-14:00, fiind destinat tuturor categoriilor de varsta.

Vizitatorilor le este prezentat si sediul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta, in cadrul caruia cei 26 de pompieri voluntari vor explica ce inseamna acest proiect pentru comuna si pentru oameni, ce face mai exact SVSU in cazuri de urgenta si ce fel de situatii au fost intampinate pana in prezent.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.