Piese de teatru amânate

Evenimentele culturale programate să se desfășoare la Sala Traube, până în 31 martie a.c. au fost amânate pentru o dată ulterioară.


Organizatorii adresează rugămintea persoanelor care au achiziționat bilete la cele două spectacole de teatru din luna martie să se adreseze Centrului de Informare Turistică, str. N. Iorga nr.2, pentru înapoierea biletelor și returnarea contravalorii acestora.  De asemenea există posibilitatea păstrării respectivelor bilete, acestea fiind valabile pentru accesul la spectacolul reprogramat. Aceste măsuri sunt luate în contextul prevenirii riscului de apariție și răspândire a Covid-19 (coronavirus) în rândul comunității.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.