Peste 4000 de cadouri de Crăciun pentru medieşeni

În apropierea sărbătorii Crăciunului, Administrația Locală, prin primarul Gheorghe Roman a decis să le facă o surpriză copiilor de la grădinițe și din clasele 0-IV cu aproximativ 4000 de cadouri şi la 100 de bunici și părinți de la Căminul pentru persoane vârstnice și de la Unitatea de Asistenţă Medico Socială Mediaș.

“Am decis ca și în acest an, fiecare copil să se poată bucura de cadourile oferite de administrația publică locală cu ocazia sărbătorii de Crăciun. Mulțumesc Romgaz, Transgaz, Kromberg& Schubert, Nisal și Raiffeisen Bank pentru sumele cu care au susținut acest eveniment “, a declarat Roman Gheorghe , primarul Municipiului Mediaș.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.