Peste 2000 de lei au fost donati la concertul caritabil

Evenimentul caritabil ”Daruim prin cantec, pentru ca ne pasa!” ajuns la a III editie, a fost un adevarat succes.  Formatia Dinamic, grupul Motto, Dan Ovidiu Ilcus, Walter Ghicolescu si Cristian Albert Suciu, au fost alaturi de Krista Lurtz, voluntar la Crucea Rosie Subfiliala Medias si organizator al evenimentului.  Succesul se datoreaza atat artistilor medieseni care au ales sa ia parte la acest eveniment, dar mai ales al publicului prezent la restaurantul Traube.

In seara concertului s-a strans suma de 2100 lei, din care vom cumpara alimente de baza si dulciuri pentru beneficiari, dar si pampersi, produse de igiena, fructe si dulciuri pentru copilasii aflati la sectia de Neonatologie si Pediatrie din spital. Restul banilor, vor fi folositi in alte campanii pe care urmeaza sa le desfasuram. Multumim tuturor celor care s-au implicat in acest eveniment.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.