Patru ani cu Dinamic

Azi, 4 iulie a.c., se împlinesc patru ani de când am avut primul concert cu formaţia Dinamic.  Sunt patru ani de când am revenit la prima dragoste şi anume, muzica şi am timpul necesar să mă bucur de plăcerea de a  cânta.În acestă perioada am avut aproape 40 de concerte, în care am avut bucuria şi onoarea să împărţim scena cu nume de referinţă din muzica pop rock românească şi germană.

Cu siguranţă dacă nu era perioada pandemică, activitatea concertistică era mult mai bogată. Un alt lucru foarte important este apariţia compoziţiilor proprii, două dintre ele fiind incluse pe compilaţia “Together”, lansată de către organizatorii Sibiu Sounds Festival, eveniment la care am participat trei ani la rând. Momentan există material propriu pentru lansarea unui EP.

Le mulţumesc, tututor colegilor mei, celor care ne susţin şi nu în ultimul rând spectatorilor care vin la concertele noastre!  Show must go on!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.