Paralela 45: Zboara in Antalya din Targu Mures (foto & video)

Azi a avut loc primul zbor charter Targu Mures – Antalya din acest sezon estival. Cu aceasta ocazie Agentia de turism Paralela 45 a organizat o conferinta de presa, in care a prezentat impreuna cu conducerea Aeroportului Transilvania, detalii despre parteneriatul demarat anul trecut. La conferinta au participat Peti Andrei, directorul aeroportului si Rodin Malcea, director de dezvoltare pe Transilvania.

Gradul de ocupare a primului charter a fost maxim, iar urmatoarele curse sunt de peste 95 % rezervate. Se zboara de doua ori pe saptamana (luni 11:15 si joi 10:50 ), ultimul zbor este programat in data de 23 septembrie a.c.. Aeronava apartine companiei Coredon. Turistii sunt din localitatile Tg. Mures, Medias, Reghin, Ludus si Sighisoara.

Rodin Malcea, director de dezvoltare in cadrul Agentiei Paralela 45 a declarat cu aceasta ocazie ca spera ca parteneriatul cu aeroportul din Tg. Mures,  sa se dezvolte, iar in  2020 sa introduca un zbor si pentru o insula din arhipelagul grecesc.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.