„Orgile României” ajunge în această săptămână la Mediaş

Turneul naţional „Orgile României” ajunge în această săptămână la Mediaş.

Turneul reia traseul de anul trecut, dar ajunge şi în alte biserici, în care nu s-a cântat în 2019. Anul acesta, turneul trece prin 6 oraşe – Arad, Sibiu, Alba Iulia, Iaşi, Mediaş, Bucureşti – prezentând două repertorii diverse, în viziunea tinerilor organişti Vlad Vişenescu şi Eduard Iosif Antal, care vor cânta în continuarea slujbelor muzica liturgică specifică orgii.

Eduard Iosif Antal cântă în data de 9 iulie a.c., de la ora 19:00 la Biserica Sfânta Margareta. În program sunt piese compuse de J.S.Bach: Toccata, Adagio şi fuga în do major BWV 564, Preludiul şi fuga în mi minor BWV 538, Piece d’orgue BWV 572, Fantezia şi Fuga în sol minor BWV 542.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.