O medieseanca reprezinta Romania la dog–walking (video)

Medieseanca Cristina Csoric a fost aleasa sa reprezinte Romania la dog–walking. De doi ani de zile, Cristina si-a deschis o firma care se ocupa cu plimbatul sau gazduirea patrupezilor. O firma din Germania, care scrie o carte despre povestile celor care si-au facut o afacere din plimbatul cainilor, alesi din 40 de tari, i-au solicitat mediesencei sa reprezinte Romania in acest domeniu.

Zilele trecute, am stat de vorba cu Cristina, care s-a aflat pentru o scurta perioada in Medias. Am discutat despre cum a ajuns sa se ocupe de pet-sitting, modul in care se documenteaza si cat de mult este atasata de animale. Inregistrarea interviului o poti vedea mai jos.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.