O medieseanca prefateaza volumul “Ecouri sculptate”

Medieseanca Iulia Anamaria Ghidiu a semnat de curand prefata unui volum de poezie. Este vorba de volumul “Ecouri sculptate”, semnat de Raoul Andreas Horn. Carte de debut a autorului a aparut la Editura Colorama.

In urma cu zece ani Iulia Anamaria Ghidiu şi-a prezentat lucrarea de debut care cuprinde poezii si proză scurtă. Volumul intitulat ” Gradina de fluturi” a fost lansat intr-un cadru festiv la Biblioteca Municipala “Stephan L. Roth” Medias. Iulia a primit atunci o diplomă din partea Asociatiei „Mediasul pentru Cultura” pentru talentul literar si dragostea deosebita pentru frumos. Evenimentul a avut loc in data de 19 aprilie 2010, la ora 17:00.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.