O medieseanca isi doneaza toate cadourile de ziua ei cainilor paraplegici

Medieseanca Cristina Csoric isi doneaza toate cadourile de ziua ei cainilor paraplegici din Adapostul Speranta.

“Azi este ziua mea de nastere si anul acesta am decis sa o sarbatoresc intr-un mod special devenind Galantom pentru Fundatia Adapostul Speranta.  Daca la aniversarile trecute era o provocare pentru tine sa imi faci un cadou, anul acesta lucrurile se simplifica. E suficient sa donezi suma de bani pe care ai fi cheltuit-o pe daruri, cauzei pe care o sustin. In felul acesta imi daruiesti cel mai frumos cadou de ziua mea avand ocazia sa ajuti cei 11 caini paraplegici din cei 600 de caini, membri ai Adapostului Speranta.

Ajuta-ma sa ii ajut si ai toata recunostinta mea plus o felie de tort! Poti rezista ochisorilor de catei si tentatiei unui tort? Eu nu as putea! Orice donatie conteaza! Multumesc din inima”, spune Cristina.

Donatii se pot face la urmatorul link https://adapostulsperanta.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6147 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.